LionsDive Travel
Contact..
Hoofd content..

Santa Barbara Beach & Golf Resort Travel

Santa Barbara Beach & Golf Resort Travel is het officiële boekingskantoor voor het Santa Barbara Beach & Golf Resort op Curaçao en onderdeel van Luxury Trips cv. Wij hebben ruim 26 jaar ervaring in de reisbranche en promoten en verkopen ruim 10 jaar Hotels en Resorts op Curaçao.

Naast de promotie van het Santa Barbara Beach & Golf Resort op beurzen en evenementen doen wij ook de directe verkoop van pakketreizen, die u online kunt boeken.

U kunt kiezen voor een complete reis met of zonder vliegreis naar het Luxe Santa Barbara Beach & Golf Resort.

Uw vakantiereis:
Naast een uitstekend verzorging op uw bestemming hechten wij veel waarden aan een goede informatie omtrent uw reis, zo zorgen wij voor net even wat meer comfort tijdens het wachten op Schiphol en kunt u de VIP lounge van Menzies bijboeken voor 21.00 per persoon..
Na uw vlucht naar Curaçao, staat bij aankomst op Hato Airport uw chauffeur van de privé taxi op u te wachten,hij zorgt voor uw bagage en regelt snel uw transfer naar Santa Barbara Beach & Golf Resort zonder stops bij andere resorts.

Onze pakketreizen bestaan altijd uit:
* Privé Transfer vanaf Vliegveld Hato naar uw Resort en terug.
* Verblijf in de door u gekozen accommodatie
* Nederlands sprekende hostess servies

VLIEGREIS:
Vliegen doen we met de KLM vanaf Amsterdam of met TUI in de door u gewenste vlucht klasse, ook kunt u kiezen voor een pakketreis zonder vluchten, u regelt dan zelf de vliegreis, wij verzorgen de rest.

Meer informatie over de reizen, een offerte aanvragen of direct u vakantie boeken kan op deze website.

Mochten er toch vragen zijn, mail ons gerust middels het contact formulier bij contact of bel met een van onze medewerkers op 088 0243580, maandag tot vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9:00 – 17:00
zaterdag en zondag 10:00 – 15:00

Indien u persoonlijk bij ons langs wilt komen dan is dat mogelijk, wel op afspraak.
Bezoekadres:
Luxurytrips
Zuidpoolsingel 172J
2408 BR Alphen aan den Rijn

Wij zijn aangesloten bij het GGTO garantiefonds reisgelden en bij het Calamitietenfonds.